Külmiku puhastamine 5 minutiga
Osa külmikus säilitatavast toidust, sh puu- ja köögiviljad süüakse ära töötlemata ja koorimata kujul. Selleks et kindlustada külmiku puhtus ja toidu värskus, tuleks kappi vähemalt kord kuus puhastada. Tehnoloogia NoFrost muudab selle hõlpsamaks, kuna enam ei ole vaja raisata aega ja energiat kapi sulatamisele – jahe õhk jaotub ühtlaselt ega lase jääl ja härmatisel seintele koguneda. Kõige parem on kasutada looduslikke puhastusvahendeid, näiteks vahekorras 1 : 1 segatud vett ja äädikat või söögisoodat. Pritsige svammile pisut puhastusvahendit, puhastage külmikuseinad ja pühkige niiske lapiga üle.
Säravpuhtad ahjud
Kas teie ahjust tuleb magusa koogilõhna asemel kõrbehaisu? Ahju puhtana hoidmiseks on mitu võimalust. Kõige lihtsam neist on pürolüütiline puhastus, mille korral ahi puhastab end ise temperatuuril 490 ºC, põletades ära toidujäägid igast viimasest kui sopist.
Teine võimalus on kasutada funktsiooni Aqualitic System – valage lihtsalt ahju põhja veidi vett ja lülitage kõrge temperatuuriga programm tööle, et kinnikuivanud toidujäägid lahti leotada ja need siis lihtsalt ära pühkida. Rasvaste plaatide ja restide puhastamiseks niisutage neid veega ning puistake peale ohtralt söögisoodat. Oodake 15–20 minutit ja pühkige niiske vammiga.
Pliidiplaadid
Keraamilise ja induktsioonpliidiplaadi puhastamine on käkitegu: pritsige plaadile spetsiaalset puhastusvahendit ja pühkige kuivaks. Gaasipliitide korral on asi pisut keerulisem, kuna me peame eemaldama põletitelt ja malmist potitugedelt söestunud toidu ja rasvased toidujäägid. Tänu Hansa gaasiplaatidele ja ergonoomilistele potitugedele on see siiski suhteliselt lihtne.