Koht, kus külmalt võtta

Võtke külmalt!

Sügavkülmiku valimisel pöörake tähelepanu selle külmutusklassile, mida tähistatakse tähekestega. Iga täheke tähistab –6 °C. Kõigi Hansa sügavkülmikute külmutusklass on ****, mis tähendab, et need suudavad külmutada temperatuurile kuni –24 °C, mis sobib toiduainete sügavkülmutamiseks kuni 1 aastaks.

Hooldus

Sügavkülmiku omamine ei tähenda tingimata korrapärast sulatamist. Hansa NoFrosti tehnoloogiaga külmikutes on tagatud pidev jaheda õhu juurdevool, mis ei lase jääl ega härmatisel tekkida. See tähendab ühtlasi, et te ei pea sügavkülmutatud toiduaineid sulatamiseks välja tõstma, seades sellega ohtu nende värskuse. Peale selle tagavad Hansa külmikutes toidu värskuse avatud ukse alarm ja kõrge temperatuuri alarm, mis vallandub, kui sisetemperatuur tõuseb näiteks voolukatkestuse tõttu üle –13 °C.

Ülikiire sulatamine

Sulatage hooajalisi puu- ja köögivilju funktsiooni SuperFreeze abil, et säilitada nende toiteväärtusest nii palju kui võimalik.
Või kasutage Party funktsiooni, et jahutada joogid sujuvalt peo käigus kõigest 10 minutiga. Ka jäämasin tuleb kasuks ning avaldab teie külalistele muljet.

Ruumi maksimaalne ärakasutamine

Täistuubitud sügavkülmiku sahtlid, kuhu mitte midagi ei mahu, on minevik. Nautige Hansa täiustatud sügavkülmikute suurt mahutavust! Sahtlites BigBox on piisavalt ruumi nii kogukatele toodetele kui ka väikestele toidupakenditele. Üks BigBox mahutab kuni 4000 jääkuubikut ja 1600 maasikat.

Energiatõhus

Hansa sügavkülmikud on saadaval mitmes energiatõhususklassis. Meie soovitame valida klassi A++, mis säästab kuni 40% rohkem energiat kui klass A. See tasub eriti hästi ära suvel, kui jahutussüsteem töötab intensiivsemalt, sest välistemperatuur on kõrgem, aga ka selle tõttu, et me avame ust sageli ja laseme kappi sooja õhku.