Iga asi oma kohal: kuidas külmikus korda hoida?

Ülemiste riiulite tooted

Üldjuhul tähendab kõrgem riiul soojemat riiulit. Ülemised riiulid sobivad kõige paremini pika säilitustähtajaga toodetele, sh hoidistele. Puu- ja köögiviljad, juust, kala ja liha tuleks paigutada alumistele riiulitele. Asetage toiduained selliselt, et need ei varjaks külmikutuld. Hansa kodumasinatel on moodsad LED-lambid, mis valgustavad kogu külmiku sisu ülevalt alla.
Reegel „kõrgem = soojem” ei kehti külmikutele, milles on kasutusel tehnoloogia NoFrost, kuna õhk jaotub neis ühtlaselt ja igal riiulil valitseb seega sama temperatuur.

Ukseriiulid jookidele ja kastmetele

Külmiku ukseriiulid sobivad suurepäraselt mittestandardsetes pakendites toiduainete hoidmiseks. Ukse temperatuur on suhteliselt kõrge, nii et ärge paigutage sinna toiduaineid, mis riknevad kiiresti. Ukse küljes sobib hoida jooke, kastmeid ja väikeseid purke. Enamikul külmikutel on ukse kõige ülemine riiul kaetud kaanega, et hoida seal mune ja võid.
Juhime tähelepanu, et Hansa külmikutel on kohandatavad ukseriiulid, mida saab vajaduse korral ümber tõsta ja toodete suurusega sobitada.

Sahtlite maagia

Külmiku allosas paiknevad sahtlid sobivad kõige paremini puu- ja köögiviljade hoidmiseks. Hansa külmikutel on spetsiaalsed sahtlid VitControl, tänu millele püsivad tooted kargete ja värsketena kuni kaks korda kauem kui riiulil. See on võimalik, kuna VitControli sahtlid kontrollivad õhuniiskust. Meie külmikutes on ka sahtel ChillZone, mille temperatuur on ülejäänud külmikust paar kraadi madalam, ning sahtel FreshZone, mille maksimumtemperatuur on 3 ⁰C ja mis sobib värske kala ning teiste kiiresti riknevate toiduainete hoidmiseks.