See eriline funktsioon sobib ideaalselt erinevate toitude, nt liha, kala, leib ja koogid, sulatamiseks. Alati saadaval, teie käeulatuses.
Uue uksestruktuuriga on klaasi ahjust lihtne eemaldada, ilma et peaksite kogu ukse ära võtma. Kahe klambri kasutamine ukse peal tähendab, et teil pole vaja tööriistu kasutada ja saate klaasi ise eemaldada. Nüüd on ahju puhtana hoidmine lihtne.
See lahendus hoiab sisemuse puhtana ning muudab ka kasutamise lihtsamaks, kuna siledat pinda on lihtsam hooldada. Kasutame seda standardlahendusena kõigis oma ahjudes.
Elektriarvete tasumine on ebameeldiv kohustus. Hansa ahi on lahendus, mis tagab väiksema elektritarbimise. Nüüd saad küpsetada nii palju kui soovid: Sina säästad ja looduskeskkond võidab!
Ideaalsed küpsetustulemused tänu täpsele kuumusjaotusele ja stabiilsele temperatuurile ahjus.
Seda funktsiooni saate kasutada võimalikult lühikese aja jooksul soovitud temperatuuri saavutamiseks. Ahi kuumutatakse 4 minuti jooksul temperatuurile 150 °C, 20% standardsest kuumutusajast kiiremini. Nüüd saate keskenduda küpsetamisele, selle asemel et oodata, millal ahi õige temperatuuri saavutab. Toitude soojendamine on samuti kiirem ja lihtsam.
Nüüd on nupud tagasitõmmatavad, tänu millele saate need täielikult juhtpaneeli peita. Selle funktsiooni abil näeb teie köök veelgi moodsam ja elegantsem välja. Disain on tagasihoidlik ja esmaklassiline, kuid ka praktiline – puhastamine on lihtsam kui kunagi varem.
Tänu andurikontrolli rakendamisele on juhtpaneeli jälgimine ja käsitsemine väga lihtne. Ts-anduri programmimooduliga on küpsetusaega lihtne jälgida ja seadistada aega, millal ahi lülitub välja.
Tänu emaili ülisiledale struktuurile on puhastamine kiire, lihtne ja tõhus. Valage lihtsalt pool liitrit vett küpsetusplaadile, pange plaat ahju, seadistage temperatuur 50 °C peale ja ahi harilikule režiimile ning kas seadistage taimer 30 minutile või valage vesi sisse ja aktiveerige ekraanil puhastusfunktsioon. Kui aur on tunginud ahjuseinal olevasse mustusesse ja selle pehmeks teinud, saate selle niiske lapi või käsnaga ära pühkida, jättes maha särava ja puhta pinna.
Temperatuurivahemikku 30 kuni 280 ºC saab kasutada universaalselt. Madalad temperatuurid sobivad ideaalselt taina aeglaseks kergitamiseks või madalatemperatuuriliseks küpsetamiseks. Kõrged temperatuurid on mõeldud liha või pitsa valmistamiseks.