Tänu emaili ülisiledale struktuurile on puhastamine kiire, lihtne ja tõhus. Valage lihtsalt pool liitrit vett küpsetusplaadile, pange plaat ahju, seadistage temperatuur 50 °C peale ja ahi harilikule režiimile ning kas seadistage taimer 30 minutile või valage vesi sisse ja aktiveerige ekraanil puhastusfunktsioon. Kui aur on tunginud ahjuseinal olevasse mustusesse ja selle pehmeks teinud, saate selle niiske lapi või käsnaga ära pühkida, jättes maha särava ja puhta pinna.
Tänu kolme klaasikihiga ukses olevale refleksklaasile oleme ukse välispinna temperatuuri oluliselt vähendanud. Ahju esipaneel on märksa jahedam ja seetõttu ka turvalisem.
Temperatuurivahemikku 30 kuni 280 ºC saab kasutada universaalselt. Madalad temperatuurid sobivad ideaalselt taina aeglaseks kergitamiseks või madalatemperatuuriliseks küpsetamiseks. Kõrged temperatuurid on mõeldud liha või pitsa valmistamiseks.
See eriline funktsioon sobib ideaalselt erinevate toitude, nt liha, kala, leib ja koogid, sulatamiseks. Alati saadaval, teie käeulatuses.